Technika / Web rovat

Linkajánló
Dinamikus online hirdetések Adobe PDF-ben
Az Adobe és a Yahoo! elindította az Ads for Adobe PDF Powered by Yahoo! bétatesztelését. A szolgáltatás lehetővé teszi az elektronikus kiadványokkal (is) dolgozó vállalatok számára, hogy Adobe PDF formátumú dokumentumaikba intelligens, dinamikus hirdetéseket helyezzenek el, amelyek plusz bevétet hozhatnak a cégnek.
Utazási csatornát indított a Webcsatorna
A Webcsatorna mindig törekszik egyedi szemmel megmutatni a körülöttünk történteket, még akkor is ha az több kilométerre található. Így az új szolgáltatással akár a világ túlsó oldalán is sétálhat és körülnézhet.
Közösségi térkép
Elindult a Geospace, az ingyenes közösségi térkép. A szolgáltatás a Google térképére közösségi funkciókat telepítve nyitott, véleményezett adatbázist épít minden olyan helyről, ami térképen megtalálható.
Indul a Handabanda!
A Handabanda GyerekInternet látogatói számtalan játéklehetőség mellett interaktív mesekönyvben lapozgathatnak, különleges fórumban beszélgethetnek, valamint a felnőtt tartalmaktól védett Gyerekböngészőt is használhatják.
Saját gyártású videoműsorok a Webcsatornán
Fél éves próbaüzem után a nagyközönség elé lép az első saját készítésű videókat interneten kínáló műsorportál, a Webcsatorna. A videoportál jelenleg zenei, női, autós és utazási csatornáján kínál naponta friss műsorokat.
A Mozilla Thunderbird 2 új magasságok felé szárnyal
Szerte a világban több millióan bízzák rá magukat a Thunderbird könnyű kezelhetőségére, funkcióira és biztonságára. Az új fejlesztések a felhasználók számára most még nagyobb élményt nyújtanak.
Fw: spam
Mit tehetünk, ha spam-et kapunk, és az ráadásul hazai termés? Ez a kérdés merült fel egy korábbi bejegyzésem kommentjeibe, lássuk hát a választ!
A Mozilla megjelentette a Firefox legújabb verzióját
"Azok a fejlesztések, amelyek megkönnyítik a felhasználást, növelik a teljesítményt és fokozzák a biztonságot a Firefox 2-ben, mind válaszok azokra a felhasználói igényekre, amelyeket folyamatosan figyelemmel kísérünk." (Mitchell Baker a Mozilla elnök vezérigazgatója)
1 2 3 következő oldal utolsó oldal
© halmaz.hu