Technika / Szoftver rovat
Web - Szoftver - Autó - Mobil - Otthon

Linkajánló
Ötven millió forintos adomány a kórházaknak
A Panda Security 50 millió forint értékű adománnyal segíti a magyar kórházakat. A Panda és az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimista Ügynökség kezdeményezésére létrejött projektben az intézmények szoftvereket kapnak.
Nagyszabású design-versenyt hirdet az Adobe
Az Adobe Design Achievement Awards design-versenyt célja fiatal, ígéretes tehetségek felfedezése. A megmérettetésen a magyar felsőoktatásban tanuló designerek, grafikusok, fotósok, illusztrátorok, animátorok, filmkészítők és fejlesztők is részt vehetnek.
E-Book publikáció az új Adobe szoftverrel
A vezető kiadók és a Sony is nagy érdeklődést tanúsít az Adobe új szoftvere iránt, amivel egyszerűvé válik a digitális publikáció.
Díjnyertes szoftverek a Creative Suite 3-ban
Az Adobe Creative Suite 3 kétségkívül a 2007-es év egyik legjobban várt szoftverkollekciója, amely olyan korszakalkotó szoftvereket fog össze, mint a legendás Adobe Photoshop vagy az Adobe Flash.
Adobe Apollo nyilvános alfa verzió
Az Apollo annak az alkalmazás-futtatónak a kódneve, amely közvetlen hozzáférést biztosít az internetes alkalmazásokhoz anélkül, hogy a böngészőt meg kellene nyitni. Segítségével az Asztalról indíthatjuk az alkalmazásokat, és kapcsolat nélkül is dolgozhatunk.
NOD32 2.7 magyarul is
Megjelent a 2.7-es NOD32 antivírus rendszer magyar verziója. A fejlettebb rootkit védelmet is bemutató 2.7-es verzió a jelenlegi felhasználók számára ingyenesen érhető el.
ISO szabvány lesz a PDF
Az Adobe bejelentette, hogy nyilvánosságra hozza a Portable Document Format (PDF) 1.7 teljes, részletes leírását, így a PDF formátum - immár teljes egészében - az International Organization for Standardization által elismert ISO szabvánnyá válhat.
Célegyenesben a Lightroom
Január végétől előrendelhető, de csak február közepén érkezik a 2007-es év legjobban várt grafikai alkalmazása, az Adobe Photoshop Lightroom.
1 2 3 következő oldal utolsó oldal
© halmaz.hu