Technika / Mobil rovat

Linkajánló
A web'n'walk elindítása mérföldkő volt
Egyre többen szeretnének utazás közben is internetezni, e-maileket írni és adatokat megosztani. 2006. végére Európa szerte több mint 1,1 felhasználó választotta a web’n’walk szolgáltató, a T-Mobile által kínált nyílt mobilinternet-hozzáférést.
Lassuló internet, új szélessávú alkalmazások, multiplay és kapcsolódási szakadék
Bár a távközlési piac már jóval több, mint száz éves, még mindig képes innovációra, megújulásra és növekedésre. A 2007-es év érdekes lesz azok számára, akik a globális távközlési szektorban vagy a szektorral dolgoznak.
Nokia 5500 Sport Music Edition – mindig a megfelelő pályán
A népszerű Nokia 5500 Sport telefon 512 MB-os mikroSD-kártyával egészült ki, amelyen akár 375 dal is elfér, emellett egy sportos pánt, egy kerékpáros tok, és egy új, energikus színben pompázó sportfülhallgató is jár a telefonnal.
A Sony Ericsson és a Fossil ötvözi az órát és a mobiltelefont
A Fossil, az órák és divatos kiegészítők élvonalbeli gyártója és a Sony Ericsson, a mobiltelefon-technológia vezető fejlesztője és a Bluetooth™ úttörője Bluetooth™ vezeték nélküli technológiát alkalmazó órákat készül piacra dobni.
A Sony Ericsson K320i készüléke – kameratelefon üzleti felhasználásra is
A kompakt kialakítású, stílusos külsejű K320i készülék funkciói is meggyőzőek; üzleti eszközként Bluetooth™ technológiával és automatikus Bluetooth™ párosítással rendelkezik, szinkronizálható a számítógéppel, és támogatja a Push e-mail szolgáltatást.
Pannonos dolgozók a beteg gyermekekért
A mobilszolgálatónál már hagyomány, hogy a dolgozók a csapatépítő tréningeket rászorulók egy csoportjának életminőségét javító vagy egy kisközösséget szolgáló munkával töltik.
Mobiltelefon-cégek környezetvédelmi akcióterv mellett kötelezik el magukat
A mobiltelefon-gyártókat, hálózatszolgáltatókat, szállítókat, újrafeldolgozókat, fogyasztókat és környezetvédelmi szervezeteket tömörítő csoport a Nokia vezetésével a mobiltelefonok környezetvédelmi eredményeinek javítása mellett kötelezte el magát.
Újabb csúcstechnológiás BenQ-Siemens készülékekkel debütál Mallorcán a BenQ Mobile
A legújabb trendeknek megfelelően formatervezett készülékek mindegyike minőségi anyagokból készült, és számos multimédiás alkalmazást vonultat fel.
1 2 3 következő oldal utolsó oldal
© halmaz.hu