Technika / Web / A Mozilla Thunderbird 2 új magasságok felé szárnyal

Linkajánló

A Mozilla Thunderbird 2 új magasságok felé szárnyal

A népszerű ingyenes, nyílt forráskódú Mozilla Thunderbird™ 2 levelezőprogram legújabb verziója a mai naptól mindenki számára elérhető. A Thunderbird 2 a levelek címkézésével, a mappa nézeteivel és az üzenetek gyors keresési lehetőségével a levelezést könnyen kezelhetővé és rendszerezhetővé teszi. A kiterjesztések használatával pedig a Thunderbird 2 szintén az egyéni igényeknek megfelelően alakítható. A Thunderbird 2 tartalmazza azokat az újszerű fejlesztéseket, amelyek lehetőséget nyújtanak az online információk rendszerezéséhez, valamint a címkék használatához. A címkék használata hatékony az információk keresésében legyen szó blogokról, megosztott könyvjelzőkről vagy fotókat tartalmazó weboldalakról és rendkívül jól működik az e-mailek kezelésében. állítja Scott MacGregor, a Thunderbird vezető mérnöke. Az emberek mindenhol örömmel fogják használni az új funkciókkal továbbfejlesztett biztonságos Thunderbird 2 levelezőprogramot.

A Thunderbird 2 felhasználói több száz kiterjesztés közül választhatnak, hogy program megjelenését kedvükre alakíthassák. A kiterjesztések hatékony hálózati eszközökkel bővítik az alkalmazást, mint pl. VOIP-hívások kezdeményezése vagy a címjegyzék megosztása közvetlenül a Thunderbirdben. Ezekkel az eszközökkel a felhasználók számára a Thunderbird egy sokoldalú kommunikációs és információs központtá válik.

A Thunderbird 2 azon a nyílt forráskódú fejlesztési modellen alapul, amelyet a díjnyertes Mozilla Firefox webböngészőnél alkalmaznak. Ez fejlesztési folyamat magába foglalja a felhasználók közvetlen visszajelzéseit és a Mozilla közösség munkatársainak elhivatottságát, hogy egy hatékony és modern levelezőklienst alkossanak.

A Thunderbird 2 több, mint 30 nyelven érhető el ingyenesen a www.getthunderbird.com weboldalról Windows, Macintosh és Linux operációs rendszerekhez.

A Thunderbird 2 újdonságai

Szerte a világban több millióan bízzák rá magukat a Thunderbird könnyű kezelhetőségére, funkcióira és biztonságára. Az új fejlesztések a felhasználók számára most még nagyobb élményt nyújtanak:

Üzenetcímkézés - Az üzenetek címkék szerinti rendszerezése, mint pl. ‘Anyutól’ vagy ‘Hétvégi munkák’ biztosítja a keresett információ előkeresését és nyomonkövetését. Vannak alapértelmezett címkék (Fontos, Személyes, Tennivaló, Később és Munka), de saját címkék létrehozása is lehetséges és a felhasználók akár több címkével is elláthatják az üzeneteiket.

Üzenetelőzmények – A webböngésző 'Előzmények' funkciójához hasonlóan a Thunderbird 2 is biztosítja az üzenetek közötti navigációt. A felhasználók könnyedén mozoghatnak előre-hátra üzeneteik között.

Keresés - A keresősávba való gépelés megkezdésekor a gyorskeresés azonnal elindul és betűről betűre szűkíti a lehetséges találatokat. A keresés eredménye egy mappába menthető el, így a felhasználók rengeteg időt takaríthatnak meg, mivel a keresés újraindításához csak a keresőmappára kell kattintania.

Egyszerű csatlakozás a népszerű levelezőszolgáltatásokhoz – A Thunderbird 2 felhasználói könnyen tudják a népszerű webes e-mail szolgáltatásokat integrálni és egyszerűen hozzáférnek postafiókjukhoz a felhasználónevük és jelszavuk megadásával.

Testreszabhatóság – A Thunderbird 2 felhasználói több száz ingyenes kiterjesztés közül választhatnak, hogy saját ízlésüknek és igényüknek leginkább megfelelő felületet és funkcionalitást biztosítsanak a mindennapos használathoz. A felhasználók saját levélsablonokat is létrehozhatnak, amellyel szintén értékes időt takaríthatnak meg.

Kapcsolódó linkek:


© halmaz.hu