Technika / Web / Indul a Handabanda!

Linkajánló

Indul a Handabanda!

Gyerekeknek szóló új internetes oldal a T-Online-tól

Vadonatúj arculattal és átalakított tartalommal jelentkezik a népszerű Axer.hu oldal, amely ezentúl Handabanda GyerekInternet néven várja a szórakozni, illetve informálódni vágyó gyerekeket és szüleiket. A portál látogatói számtalan játéklehetőség mellett interaktív mesekönyvben lapozgathatnak, különleges fórumban beszélgethetnek, valamint a felnőtt tartalmaktól védett Gyerekböngészőt is használhatják.

A www.handabanda.hu címen elérhető megújult szolgáltatás segítséget kíván nyújtani az óvodásoknak, a kisiskolásoknak, valamint a játszani és szórakozni vágyó felnőttnek, hogy könnyebben eligazodjanak az internet világában. Az oktatói és ismeretterjesztői szerepet is felvállaló oldal célja, hogy mindenki kikapcsolódhasson, könnyen megtalálja a számára fontos lehetőségeket és hasznos információkhoz jusson. A Handabandán a gyerekek és szüleik akár együtt is játszhatnak, kicsiknek és nagyobbaknak szóló meséket olvashatnak, követhetik a nagyvilág érdekes híreit, kifestőkkel, kirakós játékokkal tölthetik idejüket, valamint a legjobb és legújabb könyv-, DVD-, mozi- és programajánlókat is tanulmányozhatják.

A fejlesztők az ingyenesen elérhető tartalmakon kívül havi előfizetési díjért igénybe vehető szolgáltatásokat is kialakítottak. Így az oldalon – igazi újdonságként – interaktív mesekönyvben lehet lapozgatni, amely segítségével a gyerekek maguk írhatnak meséket, készíthetnek rajzokat a történethez, és akár közzétehetik a kész műveiket. Az előfizetők egyedülálló módon Gyerekböngészőt is igénybe vehetnek, amely – azon túl, hogy megismerteti őket a világ érdekes eseményeivel – rendkívül biztonságos: jelszavas védelemmel gátolja a nem kívánt, felnőtt internetes oldalak elérését. Szintén újdonság www.handabanda.hu site-on elérhető fórum, ahol ugyancsak biztonságos körülmények között minden korosztály megtalálhatja és megvitathatja kedvenc témáját a régi és új ismerőseivel. A Handabanda további nagy előnye, hogy válogatott tartalma és speciális „gyerekbarát” formája, vagyis a gyerekek számára kialakított kezelői felület segítségével az ifjú felhasználók játszva sajátíthatják el az egér és a billentyűzet használatát.


© halmaz.hu