Technika / Szoftver / Célegyenesben a Lightroom

Linkajánló

Célegyenesben a Lightroom

A mai naptól előrendelhető, de csak február közepén érkezik a 2007-es év legjobban várt grafikai alkalmazása, az Adobe Photoshop Lightroom.

Az Adobe bejelentette, hogy - hála a közel félmillió bétatesztelőnek - befejezték a grafikai szoftverek következő generációját képviselő Adobe Photoshop Lightroom 1.0 alkalmazás tesztelését. Bár a Lightroom a mai naptól előrendelhető az Adobe Store honlapján, a szállításra február közepéig még várni kell. Ennek ellenére érdemes minél előbb megrendelni, hiszen április 30. után már csak 100 US dollárral drágábban juthatunk a szoftverhez.

Az alkalmazás újdonsága és legnagyobb előnye abban áll, hogy átlátható kezelőfelületének köszönhetően rendkívül egyszerű a használata, mégis professzionális munkát végez. A fotósok munkájuk lényegi részére koncentrálhatnak, nem kell bonyolult parancsokkal, paraméterekkel bajlódniuk, hosszú és átláthatatlan kézikönyveket böngészniük, hiszen a szoftver minden utómunkálatot elvégez helyettük.

Az utóbbi 12 hónap alatt közel 500 000 vállalkozó szellemű felhasználó tesztelte az alkalmazást. Az Adobe szakemberei a legjobb ötleteket igyekeztek integrálni a Lightroomba, hiszen a céljuk pontosan az volt, hogy a szoftver olyan legyen, amilyennek az egyszerű felhasználók szeretnék.

Forrás: www.szoftver.hu

© halmaz.hu