Technika / Szoftver / Visszatekintés a 2006-os évre

Linkajánló

Trans-Europe Kft.

Az Adobe szoftverház hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. dinamikus fejlődése követi az Adobe nemzetközi sikereit. A tudatos piacépítési filozófiának köszönhetően az előző évek gyakorlatához hasonlóan a vállalat termékmenedzserei 2006-ban az év összes kapcsolódó szakmai rendezvényen jelen voltak előadóként. A konferenciákon kívül nyílt napokat tartottak a Trans-Europe Oktatási Centrumban, de az ő nevükhöz köthető a nagyszabású őszi Acrobat 8 Product Launch rendezvény megszervezése és lebonyolítása a Bourbon rendezvényközpontban. A Trans-Europe Kft. kínálata 2006-ban többek között a FileMaker, az e frontier, az Autodesk, az Exalead és a SoftAudit szoftverházak termékeivel bővült, és megkapta a kiemelt Quark viszonteladói címet is. Az Adobe termékek iránt érdeklődő vásárlókat egész évben akciók, kedvezmények várták, amelyekre a jövőben is számítani lehet.

A legális szoftverhasználat, a jogtisztaság védelme szintén szerepet kapott 2006-ban. A cég BSA tagsága révén számos olyan átfogó kampányban vett rész (pl. NagyvizIT), amelyek felhívták a figyelmet a legális szoftverhasználat fontosságára, és rávilágítottak az ésszerű szoftvergazdálkodás jelentőségére. A cég munkatársai mindemellett önálló kezdeményezéseket is indítottak, ilyen volt például a Miért pont én? figyelemfelkeltő kampány.

szoftver.hu

A dokumentumszerver-üzletág beindításán túl a cég által működtetett infoportál, a www.szoftver.hu weboldal fejlesztése is döntő szerepet kapott a 2006-os évben. Az információs portál tartalomfejlesztésén egy kisebb szerkesztőség dolgozik annak érdekében, hogy naprakész, friss, magyar nyelvű hírekkel, információkkal szolgálhassunk érdeklődőink számára. Weboldalunk egyik leglátogatottabb területe a segédletek (tutorialok) rész, ahol igyekszünk a legnépszerűbb szoftvertermékekhez kapcsolódó hasznos felhasználási tippeket, trükköket, gyakorlati megoldásokat bemutatni. 2006 novemberében beindítottuk fórum szolgáltatásunkat, amelynek keretében a hazai disztribúció szakértői válaszolnak a felmerült kérdésekre, technikai problémákra.

A 2006-os év sikerein felbuzdulva bizakodóan tekintünk az új év elé. 2007-ben is készséggel állunk rendelkezésükre, akár információs jellegű, akár pedig kereskedelmi tárgyú kérdéseik kapcsán örömmel segítünk!

Forrás: www.szoftver.hu

Előző oldal Előző oldal
© halmaz.hu